Yeniden Başla! Pazartesi Geldi!

Yeniden bir şansın olsaydı, ne yapardın? Zamanı geri alabildiğin bir sihir tozu duruyor avuçlarında. Düşünsene! Gözlerin mahmur, daha yataktasın hatta. Uyanacak ve işe gideceksin ya da işin bile yok:) Aaaaa birden bir de bakıyorsun, karşında kristal bir kase duruyor. O kaseden ışıklar saçılıyor. Rüyada olduğunu düşünüyorsun hatta. Çizgi filmde olmadığına göre(!) Kesin rüyadır bu rüya! Sonra o rüya özgürlüğün üstünde, kalkıyorsun yataktan. Sabahlık niyetine, özgürlük giyinmiş bir sen duruyor ayakta! Çok güçlüsün bu halinle! Kasede ışıl ışıl tozlar duruyor. Rüya işte, uyanınca geçer diyor ve tüm saçmalığına rağmen o ışıl ışıl sihir tozlarına dokunuyorsun. Sonra hepsini tependen aşağıya döküyorsun. Hani hamamdasın da kafana hamam tasıyla su döker gibi:)) Hamam severler bilirler:) Artık ışıl ışılsın! Veeee birden bire bayılıyorsun. O kadar sihir tozu dökersen tabi bayılacaksın! İnsan Bir uyanıyorsun kiiiii!!!!

Nerde uyanmak isterdin?

Bu kısım öyle önemli ki! Uyanmak istediğin yere kadar her şey iyi çünkü. O kısımdan sonrasında her ne varsa var:) Artık lisede misin, tam o nikah masasında mısın? Her şeyi geri alabileceğin sihir tozlarına bulanmış bir sabahta, işler tabi yaver gidiyor. Artık çoook mutlusun. Harika!!! Yapılan tüm hatalar bir daha yapılmayacaklar! Akıllandın! Ama gerçekten böyle bir kase olabilir mi? Olsa harika olurdu değil mi…? Ben de isterdim… Canım Annemin yine çok sevdiği bir sözü vardı ve hep de söylerdi…” Gençler bilebilse, yaşlılar yapabilse…” derdi durup durup… Aslında harika bir hayatı oldu denilebilir. Yani kızı böyle biliyor, yani ben… Acaba içindeki dünya ne renkti? İçindeki dünya ne renk senin? Renk diye bir şeyler söylüyorum. Renk! Renklerle aran nasıl? Renkler sadece ressamlara ve o ressamların yaptığı tabloları alabilecek kadar parası olanlara ait değil, haberin olsun. Gökkuşağı, hepimiz için çıkıyor ortaya. Dibinde küp küp altınlar var, bunu hepimiz biliyoruz mesela:)

Çocuk olmak gerek büyürken…

Bu sabah o sihir tozlarına da o gökkuşağı dibindeki hazinelere de inansan, rengarenk bir dünya olsa içinde..? Ne olur ki? Kim kızar? Suçlu bir iş mi böyle yaşamak? Değil! Ve inan eğer sana hayallerin yüzünden kızan birileri varsa çevrende, kaç o çevreden! Çünkü insana hayat katan en değerli kanaldır hayal kanalı… Tüm tv kanallarına beş basar! Kendine bir iyilik yap bugün olur mu? Bugün şarkı söyle ve bugün kendine sihir tozları yerine geçebilecek bir şeyler ısmarla. Bu belki harika bir kahve ya da biraz daha erken uyumak olabilir. Sana iyi gelen ve maddi külfeti çok abarmamış bir şey olsun lütfen. Tamam biliyorum, para sorun değil senin için ya da tam tersi? İşte bu adaletsiz hali atmak için çöp kutusuna, diyorum ki lütfen herkes manevi tarafından sihirlensin bugün. Göreceksin yeni hafta, sana mucizelerini getirecek en geç cumaya kadar:)

Bir gün daha iyisi mutlaka olacak…

Sabah geç uyanıp, bahçedeki hala erimemiş olan kardan adamıma gülümsedim:) Sevgi bazan soğuk da tutuyor demek ki? Sevgi, o anda gerek olan ihtiyacın şifası belli ki. İnanmayı da işe alınca, ekip çok sağlam oluyor anlaşılıyor ki:) Bu hafta, rengarenk bir dünyaya inanan, sevgi dolu yüreklerimizle, güçlü olduğumuzu hissedelim olur mu? Sihir tozları, sevgiyi ve güveni hissettiğin her yerde. Eğer o ışıltılı sihirler içinde olsun istiyorsan, yapman gerekeni biliyorsun. Daha çok sevgi ve inanç… İçinde hissedeecksin bu duyguları hem de taaaa içinde. Mesela harflerimiz ışıl ışıl şu an! Hadi onlara bakarken şöööyle bir keyif kahvesi de içelim mi? Miiisss!

Çok mutlu haftalar olaaaa! Hatta ola laaaa laaaaaa:)

“Yeniden Başla! Pazartesi Geldi!” için 4 cevap

Yorum bırakın